Изберете страница

Услуги

Как процедираме:

Предварителна среща, в която да се запознаем, да изпием по кафе и да обсъдим очакваните от Вас снимки, като тип на заснемане, локация, график на сватбения ден и др. Ако имате предварителни изисквания за заснемането на определени кадри или специални места е добре да ги изговорим още на тази среща. Сватбеното заснемане отдавна не е само репортаж. За да имате „различни снимки” е добре да заделите поне час и половина до два, за фотосесия (без това време да включва транспорта). Да – всяка сватба е строго индивидуална, но едва ли ще искате да имате шаблонните снимки само от ритуалната зала, църквата и почти еднаквите ритуали в рестрантите. Затова фотосесията е силно препоръчителна. Готовите снимки получавате в срок от един до два месеца след заснемането (ако сватбата е в началото на сезона –срокът за получавене е възможно най-кратък, но ако е август или септември – възможно е да получите снимките до два месеца след деня на сватбата). За да получите наистина качествен продукт, е необходимо малко търпение. Получавате всички добри според мен снимки – без ограничение в броя им. Броят на снимките за конкретна сватба зависи от това колко гости присъстват, каква е украсата, колко интересни неща се случват, каква е програмата за деня, времето за фотосесия, какви ритуали има, какво е настроението на купона и др.Обикновено на една 10 часова сватба снимките са между 500 -1000, като ще пропуснем дублиращи снимки, такива с лошо техническо изпълнение и тестови кадри. Всички кадри ще са в JPЕG формат – висока резолюция за печат и намалени за онлайн ползване (2040 пиксела по дългата страна).

Заплащане:

За да запазите датата се заплаща капаро от 200лв. Остатъкът от пакета, както и транспортни разходи и овъртайм (ако има такива) се заплащат най-късно при приключване на снимките в деня на сватбата. Транспорт – заплаща се само ако локацията е отдалечена на повече от 50км от град София. Нощувка –при отдалечени локации се осигурява от младоженците, като за гр Пловдив се добавя само транспорт без нощувка.
Овъртайм – 90лв на започнат час
За всички заплатени от Вас суми мога да издам фактура .

Най-добрите кадри е възможно да бъдат използвани за презентиране на работата ми – в този сайт, фейсбук, социални мрежи, конкурси, състезания, изложби без изричното съгласие на сниманите и без допълнителна компенсация за това. При изискване за конфиденциалност (непубликуване на снимки от събитието), запазвам правото си да откажа конкретния ангажимент.